Ulike rom – ulik funksjon

Det finnes en rekke ulike gipsplater på markedet. Norgips tilbyr flere forskjellige gipsplater tilpasset rom med ulik funksjon. Alt fra robuste overflater egnet for kjeller og bod til våtromsplater, lyddemping og mer skruevennlige eller ekstra brannsikre plater. Fordelen ved å velge gips fremfor andre materialer et at den isolerer mot støy, er brannsikker og stabil og er veldig enkel å montere.

I denne brosjyren finner du tips til hvordan du oppnår gode og brukervennlige rom i din bolig.

.

Hvilken type vegg bør du velge til ditt prosjekt?

Hvilke bruksområder, effekter og atmosfære ønsker du i de ulike rommene? Skal man for eksempel henge opp noe tungt på veggen trengs det en skruefast gipsplate. Om den aktuelle veggen er mellom stue og soverom eller baderom, er det lurt med en gipsplate med god lyddemping. Da kan man se på TV, uten å forstyrre dem som sover.


 • NORGIPS STANDARD
  Standard gipsplate

  Når du skal bygge en innervegg

 • AQUAPANEL INDOOR
  Sementbasert våtromsplate

  En uorganisk plate for deg som
  vil bygge et trygt og sikkert våtrom

 • ULTRABOARD
  Skruefast gipsplate

  Når du søker en stabil vegg
  og vil skru direkte i platen

 • SILENTBOARD
  Ekstra lyddempende

  For best mulig lydisolering

 • LIGHTBOARD
  En lettere gipsplate

  Når ergonomisk håndtering
  og montasje er viktigst

 • NORGIPS HARD
  Ekstra robust gipsplate

  Når du trenger en robust overflate til barnerommet, garasjen eller treningsrommet

 • REHAB
  For rehabilitering

  For deg som vil pusse opp
  og få nye overflater

 • HUMIDBOARD
  Gipsplate for våtrom

  For deg som vil bygge et trygt
  og sikkert våtrom

 • NORGIPS BRANN
  Ekstra brannbeskyttende

  For deg som søker trygghet
  mot brann

Med Norgips Veggvelger kan du velge de egenskapene som er viktig for deg eller den du bygger for, og har du allerede definerte lyd- og brannkrav kan du legge inn det. Trykk på Veggvelger ikonet under for å bli ført videre til verktøyet.

FOR PROFFENE: regn ut kostnaden og tidsbruken!

Hvilken type vegg bør du velge til ditt prosjekt? Hvilken plate er smartest å bruke når det gjelder tid og penger? Trenger du ett eller to lag? I Norgips Veggkalkulator kan du regne ut hvordan ulike veggløsninger skiller seg ut i pris og tidsforbruk. Trykk på Veggvelger ikonet under for å bli ført videre til verktøyet.

VI ER I ROMSKAPERBRANSJEN

Det er overraskende hvor ofte man i vår bransje glemmer beboerens behov når man planlegger en bolig, for eksempel det å ha et rom skjermet fra naboens støy, skruefaste vegger i stuen eller god akustikk i oppholdsrom – sammen med tryggheten om en solid og brannsikker konstruksjon. Med konseptet Vi skaper rom for livet ønsker Norgips å fokusere på hva man bør ha kunnskap om når man skal skape rom for livet.

Norgips har som mål å skape gode rom for livet. Vi ønsker å være med å skape stadig bedre rom å leve i. Rom som gir plass for å leve livet så godt som mulig fra begynnelse til slutt. Vi skaper rom for livet

MESSEKONSEPT: NORGIPS SVERMER FOR BIER

I vårt bransjekonsept BEE2BEE lar vi oss inspirere av bienes samarbeid og arbeidsvilje. Videoen under viser Martine og Odd på Byggmakkers proffmesse hvor de presenterer et utvalg produkter. Med denne kunnskapen kan bryggebransjen tilby produkter som gjør bygg og boliger bedre. Vi sier at det er en vinn, vinn, vinn-situasjon.

Våre forhandlere

Norgips selger ikke produkter til forbrukermarkedet gjennom egne butikker. Våre produkter selges hos de ledende byggevareforhandlerne i Norge. Finn din butikk ved å klikke på lenkene (logoene) til forhandlerne nedenfor. Profesjonelle innkjøpere som ønsker komplette systemer levert på samme lass kan ta kontakt med kundeservice.