Våre forhandlere

Norgips selger ikke produkter til forbrukermarkedet gjennom egne butikker. Våre produkter selges hos de ledende byggevareforhandlerne i Norge. Finn din butikk ved å klikke på lenkene (logoene) til forhandlerne nedenfor. Profesjonelle innkjøpere som ønsker komplette systemer levert på samme lass kan ta kontakt med kundeservice.

ByggmakkerByggmakker har 89 utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet.

Carlsen Frizøe


Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 19 moderne byggevarehus. Butikkene er lokalisert i syv fylker og strekker seg fra Kristiansand i sør til Jessheim i nord.

MaxboMAXBO-kjeden består i dag av cirka 70 butikker over hele landet - både vanlige MAXBO-varehus, MAXBO Stormarked og MAXBO-Proffanlegg.

Gausdal Landhandleri


Gausdal Landhandleri AS er en tradisjonsrik byggevareforretning med 15 byggevarehus: Dombås, Lom, Otta, Vinstra, Ringebu, Hafjell, Gausdal, Lillehammer, Mesnali, Rudshøgda, Gjøvik, Elverum, Årnes, Jessheim og Jevnaker.

OptimeraOptimera Proff tilbyr håndverkere, byggmestere og entreprenører et rendyrket proffkonsept gjennom egne proffsentre og byggevarekjeden Montér.

Ski ByggSki bygg har utover butikken i Ski og butikken Mobalpa Grini på Østrås i Oslo, også proffsentre i Enebakk, Ås og Fredrikstad.

XL-ByggXL-BYGG er en byggevarekjede for selvstendige og frittstående byggevarehus. Kjeden finnes i Norge, Sverige og Danmark og har 90 butikker i Norge.

Byggern'nBygger'n er en landsdekkende byggevarekjede med ca. 100 Bygger'n-butikker spredt rundt i Norge.

ByggerietByggeriet er eid av Mestergruppen og er boligbyggerens proffpartner med butikker over hele landet.

Partner TrePartner Tre AS er en betydelig aktør i Rogaland med butikker på Klepp, Forus, Nærbø, Haugesund og Sauda.