Veslekroken Villa

Veslekroken Villa er en vertikaldelt tomannsbolig hvor en rekke forskjellige produkter fra Norgips er brukt for å skape en optimal innendørskomfort. Blant produktene er Danoline Designpanel (fastmonterte akustikkdempende himlingsplater), Plan himlingsplater, Ultra Board skruefaste plater, Silentboard lydempende plater og Aquapanel våtromsplater.

I himlingene er det brukt Plan for et perfekt tak uten synlige skjøter og Danoline Designpanel for å gi en dempet og god akustikk i rommet, og samtidig beholde et pent og plant tak uten synlige skjøter.

Den skruefaste platen Ultra Board er brukt over alt der det er praktisk å ha en vegg med alle gipsens egenskaper, og samtidig kunne feste ting og tang på veggen uten å tenke på spikerslag. Ultra Board kan brukes i ett lag på veggen alene, eller i et lag utenpå Standard gipsplate. I tillegg til å være skruefast er Ultra Board også en slagfast plate, noe som skaper en hardfør vegg som tåler en trøkk.

For å sikre nabofreden i et vertikaldelt hus, er Silentboard er benyttet i veggen mellom naboene. Med en lydreduksjon som er opptil 10 dB bedre enn vanlige gipsplater, er Silentboard en særdeles lyddempende plate. I forhold til vanlige gipsplater utmerker Silentboard seg spesielt i å dempe basslyder i det lavfrekvente området mellom 50-100Hz.

Aquabead hjørnebeskyttere heter Aquabead fordi de blir selvklebende ved å dpåføres vann. Hjørnebeskytterne er dermed meget raske å montere.