Aquapanel Rooftop

Flate tak utgjør en betydelig del av verdens takarealer. Enten det er industrielle enheter, kommersielle arenaer eller boliger, tar disse bygningene alle en forskjellig tilnærming når det gjelder takene sine - og hver står overfor unike krav som AQUAPANEL® Cement Board Rooftop er designet for å klare, ved å forbedre taksystemene med en rekke fordeler:


ROBUSTHET
Robusthet er en stor utfordring for flate tak, og styrken til taksystemene er en økende bekymring.


BRANNBESKYTTELSE
Det knyttes store krav til brannsikkerhet, også på flate tak. Ofte er isolasjonen brennbar, som gir økt risiko. Derfor er materialvalg som reduserer brannpåvirking en stor fordel.


VÆRBESTANDIGHET
Taket er den delen av en bygning som er mest utsatt for vær, derfor må taket være vanntett og værbestandig – spesielt når det har lav stigning. Membranen må være 100 % vanntett og tåle alt den blir utsatt for.


LEVETIDSKOSTNADER
Kostnad kontra kvalitet, verdi og holdbarhet. Til syvende og sist kommer alt ned til den totale kostnaden over takets levetid – og beslutninger må veies nøye her


Produktbilde av Coverboard, 6 mm

AQUAPANEL® Cement Board Rooftop (6 mm)

Brukes som TOPPLATE, eller coverboard. En plate som støtter og reduserer belastningen på takmembranen og beskytter isolasjonen ved hjelp av trykk- og lastfordeling. Det er det første beskyttende laget for brann utenfor bygningen og er 100 % vannavstøtende.

AQUAPANEL® Cement Board Rooftop (12,5 mm)

Brukes som UNDERLAGSPLATE, eller substrateboard. Underlagsplaten gir en plattform for taktekkere og et flatt underlag til å montre dampsperren. Installasjonen av en underlagsplate gir deg et robust midlertidig vanntettingslag allerede før isolasjonen og den endelige vanntettingen er montert.

  • Omfattende grønne takterrasser

  • Grønne takterrasser

  • Solcellepaneler