Praktisk plateprat

På samme måte som det kan lønne seg å gi ut smaksprøver hvis du skal lansere en skikkelig god sjokolade, gir vi kundene en smakebit av Nail It-systemet på årets messer. Fokuset er helt og holdent på Nail It-systemet. Praktisk informasjon – uten noe snikksnakk.

Teambilde.

Jan Erik, Knut, Kjersti, Anette og Thomas tar gjerne en plateprat om Nail It-systemet

Etter mal fra TV-konseptet "Praktisk Info med Jon Almaas" har formidlingen i årets messekonsept en saklig og informativ tone. Nail It-systemet i kombinasjon med den stadig mer populære gipsplaten Ultraboard gir mer robuste vegger som også er skruefaste. Montasje med spikerpistol og skjøting av gipsplater uavhengig av stender reduserer installasjonstiden betraktelig. Disse egenskapene gir gjenlyd både hos de som bygger og de som skal bruke bygget.

Det er mange grunner til at folk lar seg begeistre av systemet. Det gir først og fremst stor tidsbesparelse ved større prosjekter. Systemet gir bedre ergonomi, siden man ikke trenger å legge så stort trykk på som når man skrur. Man får også mindre svinn, siden platene skjøtes uavhengig av stender. Og det man skulle få av rester/kapp kan brukes til å skjøte platene i horisontal retning. Systemet gjør også sparklingen enklere for maleren, både på grunn av skjøteprofilen Bondfiller, men også fordi bruk av spiker reduserer «sår» i overflaten på platen.

  • Spikerpistol er mer ergonomisk i bruk enn drill (og mye morsommere :-)

  • I "Bygmester Solness" skildrer Henrik Gipsen den forrykkende viktigheten av rask og effektiv husbygging.

  • Med Nail It-systemet får du en skrufast vegg.

ta kontakt for en demonstrasjon

Årets messekonsept turnerer landet i hele 2022 – hvis du skal besøke en messe – ta gjerne turen innom Norgips sin stand for en hyggelig og praktisk plateprat! Eller ta kontakt og avtal en demo! (hvorfor gå over bekken etter vann?).

Et system for lynrask montering av innervegger.