Interessert i interiør og oppussing?

Her er tre instagramkontoer du ikke bør gå glipp av!


Norgips sin filosofi – rom for livet, handler om å konstruere rom med utgangspunkt i hva rommet skal brukes til – skal det henges noe på veggen? Kreves det god lyddemping i rommet? Og hvem er det som skal bo der – bør veggene tåle en trøkk?

Norgips har et tett samarbeid med noen av landets mest kjente Instagram-oppussere for å vise deg tips og triks og ikke minst – inspirere deg til å lage gode rom.

Sjekk ut våre gipsfluensere!

Knut Lien @norgips.knut

  • NorgipsKnut
  • NorgipsKnut
  • NorgipsKnut

Knut Lien bor i Bergen og jobber som regionsjef i Norgips. Han har et glødende engasjement for produktene fra Norgips og hvordan de er med å skape gode rom. Dette engasjementet har resultert i Instagram-kontoen @norgips.knut, hvor han forteller om løsninger og metoder for nye, smarte produkter og hvordan produktene skal bearbeides og monteres for å virke optimalt.

Knut følges av mange proffe håndverkere som ofte får seg en a-ha-opplevelse på hvordan ting kan løses enklere, raskere og gi et bedre resultat for sluttbrukeren.

Norgipsknut Instagram

Marthe Markmann @ mittkontrasthjem

  • mittkontrasthjem stue
  • mittkontrasthjem barnerom
  • mittkontrasthjem stue

Marthe Markmann står bak kontoen @mittkontrasthjem og har nesten 30 000 følgere på instagram. Marthe er en skikkelig superdame: hun har tre barn, to hunder og full jobb! I tillegg til dette har hun altså Instagram-kontoen hvor hun kaster seg over en rekke kreative og stilsikre prosjekter.

Navnet ”kontrasthjem” spiller på at hun gjerne kombinerer det moderne med det klassiske. Familiens hus er et klassisk tømmerhus som kontrasteres med moderne interiørløsninger – for eksempel der laftet tømmer møter jevne, flate gipsvegger.

Mittkontrasthjem Instagram

Marius Skålvoll @snekkerpappaen

Marius Skålvoll bor i Bodø med sin familie. På fritiden er han pappa til tre barn og har doktorgrad som handyman. På sin Instakonto @snekkerpappaen deler han tips og triks for å lykkes med oppussingen. Han utfordrer gjerne vedtatte sannheter og finner gjerne sine egne fikse løsning på problemene, men alt gjøres etter mantraet: Vær nøye – alltid!

Snekkerpappaen er like dyktig til å formidle løsningene som han er til å gjennomføre dem – noe hans nesten 30 000 følgere setter pris på.

Snekkerpappen Instagram